Επιγραμματικά μεν Ηλιουπολίτικα δε...

 

Επιγραμματικά μεν Ηλιουπολίτικα δε...

Για ποιο λόγο είπαμε οι αρμόδιοι της Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης δεν ακολούθησαν τα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία και δεν λειτούργησε παράλληλη αγορά ή δεν επεκτάθηκε ο υφιστάμενος χώρος της Σαββατιάτικης λαϊκής αγοράς στην πόλη; Άγνοια νόμου ή κάτι άλλο; Ευκαιρία να μάθουμε στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για ποιο λόγο είπαμε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ενημέρωσε επιλεκτικά και όχι όλους τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων για τα αιτήματα δημοτικών παρατάξεων περί αναβολής της προηγούμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου; Ευκαιρία να μάθουμε στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εύστοχο, καυστικό αλλά αληθινό το σχόλιο του πρώην αντιδημάρχου κ. Άγγελου Δημητρόπουλου σε ανάρτηση των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ σχετικά με τις καθυστερήσεις του εορταστικού στολισμού της Ηλιούπολης:"Λογικά φταίει και γι αυτό η προσφυγή του αραμπατζή στην αποκεντρωμένη... Βρήκανε παπά να θάψουνε 5-6... υγ: το ότι ο δήμαρχος κάνει μια δεκαετία ως αντιδήμαρχος τον διαγωνισμό για το στολισμό, λογικά δε θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να ξέρει πια πότε να τον ξεκινήσει για να είναι ήδη στολισμένη η πόλη;"

Ο άλλος, έχει τσακωθεί με όλη την Ηλιούπολη, δεν τολμάει να βγει από το σπίτι του και νομίζει ότι επηρεάζει τους Νεοδημοκράτες της πόλης. Άντε βρε γατούλη να αγοράσεις κανα ημερολόγιο να ενισχύσεις και την Τοπική...


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).