Μπάχαλο κ. Θεοδωρικάκο - Ποιος συντονίζει κ. Πρωθυπουργέ;



Μπάχαλο κ. Θεοδωρικάκο - Ποιος συντονίζει κ. Πρωθυπουργέ;

Προθεσμία έως και τις 30 Σεπτεμβρίου  έχουν οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων προκειμένου να κάνουν υπαγωγή του ακινήτου τους στον νόμο 4495/17 σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Και έως 30 ημέρες από την τακτοποίηση η υποβολή του Ε9. Σύμφωνα με όσα μας ανέφεραν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών.

Μετά την υποβολή του Ε9 με βάση την τακτοποίηση  μπορεί να γίνει και η σχετική διαδικασία για την ρύθμιση των επιπλέον τετραγωνικών μέτρων...

Προθεσμία έως τις 31 Αυγούστου  έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων για να αποκαλύψουν στους Δήμους τα αδήλωτα τετραγωνικά των ακινήτων τους. Και δεν θα δοθεί παράταση λένε στο Υπουργείο Εσωτερικών...

Άλλα ο ένας Υπουργός άλλα ο άλλος...

Μύλος κ. Μητσοτάκη... Ποιος τους συντονίζει επιτέλους...

ΥΓ: Στην "κλεμμένη" από τον Σταύρο Μαρίνη - Ηλιούπολη Χωρίς Όρια  φωτογραφία ο επικεφαλής, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του συνδυασμού "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" σε μια αναμνηστική πόζα με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο στην τελευταία κοπή βασιλόπιτας της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Η Ηλιουπολίτισσα περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Κουρή ορίστηκε θεσμική Αντιπερειφερειάρχης για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.