Τα μάθες τα νέα κυρ Ηλία μου...



Τα μάθες τα νέα κυρ Ηλία μου...

Αυτός ο Κάνδηλας που διαχειρίζεται το blog ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στις 16 Ιουνίου 2020 έλεγε σε μια ανάρτησή του:

"Και συλλεκτική και προφητική;

Η φωτογραφία από την προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης που πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας στην αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου αριθ. 114) με βάση την υπ’ αριθ. 33282/19.05.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, κεκλεισμένων των θυρών.

Διακρίνονται από αριστερά ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης - επικεφαλής "ΗλιουπΟλοι μαζί - ΕΝ.Α.Κ.", ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρος Γεωργάκης - δημοτικός σύμβουλος "ΗλιουπΟλοι μαζί - ΕΝ.Α.Κ.", ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος - δημοτικός σύμβουλος "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κόκλας - δημοτικός σύμβουλος "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ".

Η φωτογραφία είναι σίγουρα συλλεκτική. Αναρωτιόμαστε αν στον μέλλον θα χαρακτηριστεί και προφητική.".

Και δεν πρόλαβε να έρθει το φθινόπωρο κυρ Ηλία μου και μαθαίνω ότι ανεξαρτητοποιήθηκαν από τις παρατάξεις με τις οποίες είχαν εκλεγεί και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος - δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κόκλας - δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ".

Παλιόπαιδο αυτός ο Κάνδηλας κυρ Ηλία μου αλλά να διαβάζεις τις αναρτήσεις του μέσω GOOGLE γιατί τον έχουν αποκλείσει τον σύνδεσμο του blog από το facebook...
Για να μαθαίνεις σήμερα τι σου ξημερώνει αύριο... Κυρ Ηλία μου...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Η Ηλιουπολίτισσα περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Κουρή ορίστηκε θεσμική Αντιπερειφερειάρχης για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.