Εκλογές Γ.Σ. Ηλιούπολης 2020 - Τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας.




Εκλογές Γ.Σ. Ηλιούπολης 2020 - Τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας.


--Διεξήχθησαν την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, ως Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής, ο απολογισμός στην Γενική Συνέλευση (ΓΣ) και οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) του Συλλόγου μας.

--Δεδομένων των ιδιαιτέρων συνθηκών και του όγκου του έργου που όφειλε να φέρει εις πέρας ο ΓΣ «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ», εντός του Ιουνίου 2020, πέραν των εκλογών του, όπως των επιτυχών διαδικασιών επανεκκίνησης των 9 αθλημάτων που καλλιεργεί έως συμμετοχής σε πρωταθλήματα, καθώς και της πλήρους συλλογής και υποβολής των στοιχείων και δεδομένων στο «ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την όλη διαδικασία ικανοποιητική και επαρκή από άποψη συμμετοχής και ενδιαφέροντος.

--Σύμφωνα με την κείμενη αθλητική νομοθεσία και εξ΄ αυτού και από το καταστατικό του Συλλόγου μας, ο πρώτος στην σταυροδοσία οφείλει να συγκαλέσει ΔΣ, για την συγκρότηση του σε σώμα εντός τακτού χρονικού διαστήματος.

--Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τα τεκταινόμενα και την πορεία του, ιδιαιτέρως δε τους συμμετέχοντες στις διαδικασίες της ΓΣ μας και ξεχωριστά τον Πρόεδρο της κο Ρήγα Χρήστο και τους κ.Ευσταθίου Αθανάσιο και Ζαφειρούλη Βασίλειο, που στελέχωσαν την Εφορευτική Επιτροπή και συνέδραμαν τον δικαστικό αντιπρόσωπο στην εξαγωγή των αποτελεσμάτων, έως τα μεσάνυχτα.

--Παρατίθενται τα αποτελέσματα των εκλογών μας, όπου σύμφωνα με την κείμενη αθλητική νομοθεσία και εξ΄ αυτού και από το καταστατικό του Συλλόγου μας, ο πρώτος στην σταυροδοσία οφείλει να συγκαλέσει ΔΣ, για την συγκρότηση του σε σώμα εντός τακτού χρονικού διαστήματος.

Αποτελέσματα σταυροδοσίας:

--Ανάδειξης ΔΣ:

1ος Κύρκος Δημήτριος
2ος Μαυροματίδης Άνθιμος
3ος Μπενάς Γεώργιος
4ος Τρομπέτας Ανδρέας
5ος Μπάρζος Διονύσιος
6ος Κωστούλας Απόστολος
7ος Πιπερίδης Κων/νος
8ος Ευαγγέλου Δημήτριος
9ος Στανέλλος Μιλτιάδης
10ος Κωνσταντακόπουλος Αλ
11ος Στεφανής Αριστείδης
12ος Χαρίτου Θέμις
13ος Κόλλια Ιωάννα
14ος Παπαβασιλείου Αναστάσιος
15ος Χάλαρης Αντώνιος

--Ανάδειξης Εξελεγκτικής Επιτροπής:

Λαγογιάννης Γεώργιος
Μπώκος Κων/νος
Ζαγανίδης Σταμάτιος

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους, ως οφείλουμε στην ιστορία, στα μέλη, στο έμψυχο δυναμικό και τους αθλητές/-τριες του ΓΣ «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» και της Ηλιούπολης μας.

Συνεχίζουμε…




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).