Πολλές οι προτάσεις για την Παράδοση και Παραλαβή κ. Δήμαρχε.



Πολλές οι προτάσεις για την Παράδοση και Παραλαβή κ. Δήμαρχε.

Ήρθε ο καιρός να βγουν από το σπίτι οι συμπολίτες μας κ. Δήμαρχε και αδημονούν για την πραγματοποίηση σεμνών τελετών παράδοσης παραλαβής στις γειτονιές τους. 


Χθες προτείναμε κ. Δήμαρχε η τελετή για το τμήμα του αντικειμένου που θα παραδώσει ο αντιδήμαρχος κ. Αντζινάς στο νέο αντιδήμαρχο κ. Καλούδη να πραγματοποιηθεί  στο ΧΑΛΙΚΑΚΙ...


Διαμαρτυρήθηκαν όμως αρκετοί συμπολίτες μας γιαυτό. Οι περισσότεροι από την περιοχή του Ηλιουπολίτικου τμήματος της ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗΣ... Και μάλλον έχουν δίκιο... Το διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι μετά την επίσκεψη που κάναμε σήμερα το πρωί απ' όπου και οι φωτογραφίες της ανάρτησης...


ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗ λοιπόν προτείνουμε σήμερα για την τελετή... Μέχρι την επόμενη αυτοψία μας...




Σχόλια

  1. Κ. Κάνδυλα αφήστε τις ειρωνείες. Η παράδοση- τελετή της αντιδημαρχείας Περιβάλλοντος θα γίνει στο δημαρχείο. Ο κ. Αντζινάς φαίνεται ότι δεν τα κατάφερνε με τα θέματα του περιβάλλοντος. Ο δήμαρχος δεν τα έβλεπε να άλλαζε νωρίτερα τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος ? Ρωτήστε και τον ίδιο τον δήμαρχο να δείτε τι θα σας απαντήσει . Οι κάδοι οικιακής κομποστοποίησης στους πολίτες , οι κίτρινοι κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού πότε θα έρθουν στην Ηλιούπολη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δήμος Αθηναίων μέσα σε 9 μήνες έχει εφαρμόσει την ανακύκλωση σε όλους τους τομείς. Η Ηλιούπολη γιατί έμεινε πίσω στην ανακύκλωση ? Κ. Κάνδυλα θα ήθελα να απαντήσετε και να δώσετε λογικές απαντήσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή μου Γεωργία. Η πόλη μας διαθέτει έναν Δήμαρχο και 41 Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι έχουν ιεραρχικά την αρμοδιότητα να σας απαντήσουν. Υπάρχουν επίσης και πολλοί έμμισθοι και άμισθοι συνεργατοσύμβουλοι της Διοίκησης οι οποίοι θα μπορούσαν πάλι ιεραρχικά να απαντήσουν. Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι από καρδιάς.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).