Η Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννα Γκελεστάθη στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.





Η Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννα Γκελεστάθη στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.


"Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που υπό την διοίκηση του Υποστρατήγου κυρίου Πέτρου Τζεφέρη έχει καταγράψει το τελευταίο χρονικό διάστημα μεγάλες επιτυχίες στη μάχη κατά της εγκληματικότητας αποτελεί διαχρονικά τον βασικότερο βραχίονα καταπολέμησης της παρανομίας και της παραβατικότητας. 

Σήμερα αφού μου έγινε μια σύντομη ενημέρωση για τα τρέχοντα ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία της εγκληματικότητας είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω απόψεις αναφορικά με το πως για την αντιμετώπιση διαφόρων μορφών παρανομίας και παραβατικότητας πρέπει εκτός από αστυνομικά (κυρίως κατασταλτικά) μέσα να επιστρατευτούν και άλλα (κυρίως προληπτικά) μέσα με τη δημιουργική συμβολή κρατικών φορέων, τοπικής αυτοδιοίκησης, κομμάτων και κοινωνίας των πολιτών. 

Ευχαριστώ θερμά για τη διαφωτιστική συζήτηση τον Διοικητή καθώς και τους Ταξίαρχο κύριο Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο, Αστυνομικό Διευθυντή κύριο Γεώργιο Μάγγα, Αστυνομικό Διευθυντή κύριο Κωνσταντίνο Σχισμένο, Αστυνομικό Διευθυντή κύριο Χρήστο Μηλιώτη, Αστυνομικό Διευθυντή κύριο Σωτήριο Κυπράκη, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κύριο Νικόλαο Πετρόπουλο, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κύριο Γρηγόριο Ζαχαράκη και Αστυνομικό Υποδιευθυντή κύριο Σπυρίδωνα Τσαρδάκα" αναφέρει η Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννα Γκελεστάθη σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ύστερα από επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Η Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννα Γκελεστάθη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).