Η Περιφέρεια Αττικής διένειμε πασχαλινά γεύματα το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα) για ευπαθείς συμπολίτες και στον Δήμο Ηλιούπολης.



Η Περιφέρεια Αττικής διένειμε πασχαλινά γεύματα για ευπαθείς συμπολίτες το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα  και στον Δήμο Ηλιούπολης.

Η Περιφέρεια Αττικής διένειμε το Μ. Σάββατο 25.000 μερίδες πασχαλινών γευμάτων σε 65 Δήμους της Αττικής, Εκκλησίες και Κοινότητες Ρομά, για τους ευπαθείς συμπολίτες μας ενώ αντίστοιχες ποσότητες φαγητού θα δοθούν και την ημέρα του Πάσχα, στους Δήμους.

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας αυτής της Περιφέρειας Αττικής ο Δήμος Ηλιούπολης πήρε μερίδες για 200 συμπολίτες μας, όπως είχε ζητήσει. Το μενού περιλάμβανε μαγειρίτσα και πλήρες δείπνο για καθέναν το Μ. Σάββατο  ενώ την Κυριακή του Πάσχα, θα μοιράσουμε πλήρες μεσημεριανό γεύμα με αρνί και όλα τα συνοδευτικά.

Εθελοντές της Περιφέρειας Αττικής και της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχαν στη δράση αυτή.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε σχετικά:
«Σε συνεργασία με τους Δήμους και τους εθελοντές μας στήσαμε μία μεγάλη αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας. Από το πρωί περιοδεύουμε σε Δήμους προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι η διαδικασία θα εξελιχθεί ομαλά και το φαγητό θα φτάσει εγκαίρως στους δικαιούχους.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα στελέχη της Περιφέρειας, των Δήμων, τις εθελοντικές ομάδες και το σύνολο των εμπλεκόμενων για τη συνεισφορά τους και τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν. Αυτές τις Άγιες Μέρες, στηρίζουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας, κάνοντας πράξη το μήνυμα των ημερών που είναι η και η φροντίδα  προς τον πλησίον.  Κανείς συμπολίτης μας δεν είναι μόνος του, θα είμαστε στο πλευρό τους».



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).