Συνεπείς και ξεκάθαροι, ο κ. Τάσος Ευσταθίου και ο δημοτικός συνδυασμός "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" στο θέμα της "Αγοράς Καταναλωτών στο Δήμο Ηλιούπολης".


Με πράξεις κοντά στους επαγγελματίες της πόλης ο κ. Τάσος Ευσταθίου.

Συνεπείς και ξεκάθαροι, ο κ. Τάσος Ευσταθίου και οι δημοτικοί σύμβουλοι του δημοτικού συνδυασμού "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" στο θέμα της "Αγοράς Καταναλωτών στο Δήμο Ηλιούπολης".

Δεν περιορίζεται σε γλυκανάλατες αναρτήσεις δήθεν στήριξης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε όμορφα αλλά ανούσια λόγια όπως κάνουν μέλη και σύμβουλοι της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης .

Ύστερα από 2 μήνες αναρτήθηκε επιτέλους στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ βλέπε εδώ: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A58%CE%A0%CE%A9%CE%A1%CE%A5-23%CE%97?inline=true η Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης για το θέμα "Εξέταση αιτημάτων για την διοργάνωση της «Αγοράς Καταναλωτών στο Δήμο Ηλιούπολης»".

... Κατόπιν το λόγο έλαβε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», κ. Ευσταθίου, ο οποίος είπε τα εξής: 

"Εμείς, καταρχήν η θέση μας είναι εναντίον αυτής της αγοράς. 

Το λέμε χρόνια, είμαστε συνεπείς έναντι των πολιτών, έναντι των ελευθέρων επαγγελματιών οι οποίοι δουλεύουν όχι μόνο τις εύκολες ημέρες, δουλεύουν και τις δύσκολες ημέρες και πληρώνουν και τα τέλη τους και τους φόρους τους, κ.λπ. 

Εάν πράγματι εμείς βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια ότι μέσα σε αυτή την αγορά υπήρχε πραγματικά μεγάλο όφελος για τους πολίτες, θα ήμασταν και εμείς, θα λέγαμε ναι, θα συμφωνούσαμε. 
Όμως σε αυτή την θέση μας δεν ήμαστε μόνο εμείς την προηγούμενη φορά, τα προηγούμενα χρόνια, ήταν και η πλευρά του ΕΝΑΚ και μάλιστα όχι μόνο στην τελευταία θητεία, την προηγούμενη, αλλά και την προ-προηγούμενη που ήταν και ο συνάδελφος. 
Να πω ονόματα, ή μήπως μου πείτε μετά ότι να μη γραφτεί αυτό; 
Και ο κ. Μπενάς και ο κ. Πούλος ήμαστε σε αυτή την γραμμή, γιατί το πιστεύαμε. Δεν ήταν για κανένα άλλο λόγο. 

Λοιπόν, επιμένουμε εμείς ότι δεν πρέπει να γίνει αυτή η αγορά. Επιμένουμε λοιπόν σε αυτή την άρνησή μας. 

Βάζουμε το θέμα σε διαδικασία, πολύ δε περισσότερο τώρα που αποκαλύπτεται ότι σε αυτή την Μη Κερδοσκοπική, σε αυτό τον φορέα υπάρχουν άτομα τα οποία είναι από μία συγκεκριμένη Παράταξη που είναι και στη Διοίκηση του Δήμου, που είναι στα Νομικά Πρόσωπα, κ.λπ. 

Όλα αυτά σημαίνουν ότι κάτι δεν πάει πολύ καλά και εμείς δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτά τα πράγματα.".


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).