Πέτρος Μανιάτης - "ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη": Στη συγκεκριμένη δε περίπτωση εμπίπτει και ζήτημα ηθικής τάξης.



Πέτρος Μανιάτης - "ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη": Στη συγκεκριμένη δε περίπτωση εμπίπτει και ζήτημα ηθικής τάξης. 

Δυο μήνες καθυστέρησαν να αναρτήσουν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι αρμόδιοι του Δήμου Ηλιούπολης την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης βλέπε εδώ: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A58%CE%A0%CE%A9%CE%A1%CE%A5-23%CE%97?inline=true  για το θέμα "Εξέταση αιτημάτων για την διοργάνωση της «Αγοράς Καταναλωτών στο Δήμο Ηλιούπολης»".

Στη συγκεκριμένη δε περίπτωση εμπίπτει και ζήτημα ηθικής τάξης ανέφερε εύστοχα και σωστά ο Πέτρος Μανιάτης, επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης "ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ". 

... Κατόπιν το λόγο έλαβε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ", κ. Μανιάτης, ο οποίος είπε τα εξής: 

"Εμπίπτει ένα ζήτημα ούτως ή άλλως με τον θεσμό αυτόν, γιατί ακριβώς δεν ικανοποιεί πραγματικά καμία λαϊκή ανάγκη ούτε από την άποψη της ποιότητας αυτού που προσφέρει, αλλά ούτε και από την άποψη της τιμής. Στη συγκεκριμένη δε περίπτωση εμπίπτει και ζήτημα ηθικής τάξης. 

Αφήνω το νομικίστικο εντελώς απέξω. 

Φαίνεται ότι η Δημοτική Αρχή εκπαιδεύεται καλά από τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης της τελευταίας εβδομάδας, δηλαδή κάνει τον ΠΑΟΚ και κάνει ένα Σύλλογο την «ΞΑΝΘΗ», με τον οποίο είναι συγκοινωνούντα δοχεία, αλλά μπορεί με μία τροπολογία να το κάνει νόμιμο και αυτό να είναι εντάξει. 

Η δική μας άποψη είναι ότι πραγματικά πέρα από τον αστεϊσμό αυτόν που χρησιμοποίησα, εμπίπτει ζήτημα σοβαρής ηθικής τάξης σε αυτή την πρωτοβουλία. 

Θα καταψηφίζαμε ούτως ή άλλως, αλλά καταψηφίζω και αυτή την πρόταση.". 





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).