Τασία Τσατσούλη - "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης": Για τον κυνισμό σας σηκώνω ψηλά τα χέρια.



Τασία Τσατσούλη - "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης": Για τον κυνισμό σας σηκώνω ψηλά τα χέρια.

"Δεν προλάβατε κύριοι της Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης να τελειώσουν οι εκλογές και φτιάξατε  Σωματείο με τα Στελέχη σας την  18-07, τον Ιούλη μήνα για την Αγορά Καταναλωτών του Δήμου Ηλιούπολης..."

Απολαυστική Τασία Τσατσούλη στη συνεδρίαση του Δήμου Ηλιούπολης τον Γενάρη κατά την συζήτηση του θέματος "Εξέταση αιτημάτων για την διοργάνωση της «Αγοράς Καταναλωτών στο Δήμο Ηλιούπολης»".


Ύστερα από 2 μήνες αναρτήθηκε επιτέλους στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ βλέπε εδώ: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A58%CE%A0%CE%A9%CE%A1%CE%A5-23%CE%97?inline=true η Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης για το θέμα "Εξέταση αιτημάτων για την διοργάνωση της «Αγοράς Καταναλωτών στο Δήμο Ηλιούπολης»".

... Κατόπιν το λόγο έλαβε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» κ. Τσατσούλη, η οποία είπε τα εξής: 

" Θα μπορούσα να πω στο πολιτικό του θέματος, ότι ουσιαστικά η Δημοτική Αρχή με την πρότασή της και με τον τρόπο που εμφανίζεται, κυνικότατος, «φτύνει» όλο το περιεχόμενο του θεσμικού πλαισίου που είχε φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και φέρνει το «κουκούτσι» αυτής της πολιτικής μπροστά στο προσκήνιο και βγάζει και τη γλώσσα σε όλους μας και αναδεικνύει σε τελική ανάλυση αυτά τα δίκτυα τι ρόλο παίζουν. 

Ποια αλληλεγγύη, ποια φτηνά προϊόντα; Και μη χλευάζουμε τον κόσμο, που πρέπει να τον προστατεύσουμε κιόλας, αν πραγματικά πηγαίνει σε ποιοτικά και φτηνά προϊόντα και όχι στα απομεινάρια των αποθηκών των μεγάλων επιχειρήσεων, κ.ο.κ. 

Και τι ακριβώς συμφέροντα παίζονται εδώ πέρα, γιατί η Δημοτική Αρχή είναι προετοιμασμένη, όπως λέει ο κ. Πούλος, με συγχωρείς, «δεν είδε τον ήλιο μετά από λίγο». 

Έφτιαξε το Σωματείο της με τα Στελέχη της 18-07, τον Ιούλη μήνα. 

Δεν πρόλαβε δηλαδή να τελειώσει τις εκλογές, το είχε φτιάξει, γιατί είναι κομμάτι της προηγούμενης με πολύ μεγάλη εμπειρία, ξέρει τα κυκλώματα αυτά πώς δουλεύουν κατά τη γνώμη μου. Δεν ξέρω εάν τα ξέρουν όλοι. 

Εγώ θα έλεγα στους κυρίους που εμφανίζονται και είναι Αντιπρόεδρος στον ΠΑΟΔΗΛ, Αντιπρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ, ας προστατεύσουν στοιχειώδη πράγματα. Νόμιμοι όπως είπαν; Νομιμότατοι με το σύστημα. Να επαναλάβω εκείνο το ηθικό; Δεν νομίζω ότι το ψάχνει και κανένας, από ότι καταλαβαίνω. 


Εντάξει, δεν ξέρω τι να πω. Σηκώνω ψηλά τα χέρια. Πραγματικά, για τον κυνισμό σας σηκώνω ψηλά τα χέρια. Το ίδιο έκανε και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με έναν άλλο τρόπο και έρχεστε τώρα να μας πείτε με ρεαλιστικό τρόπο, ότι εμείς βάλαμε τα στελέχη μας για να προστατεύουμε αυτό το ζήτημα και να το ελέγχουμε. 
Μα τι λέτε, κύριοι; 
Πείτε σε κάνα άλλον, στον κοσμάκη πιθανά, μπορείτε και να πείσετε. 

Εμείς βέβαια έχουμε και την άποψη ότι αυτό δεν στηρίζει ούτε τον μικρομεσαίο, ούτε πουθενά. Ούτε αυτόν που ψάχνει κάτι καλύτερο σε τιμή ή ποιότητα, διότι ο μικρομεσαίος δεν μπορεί να έρθει στην Αττική, θέλει να διανύσει πολύ δρόμο. Θα μπει ο μεσάζοντας αντικειμενικά. Ποιος, αυτός που έχει πέντε μελίσσια θα έρθει τώρα στην Αττική να δώσει το μέλι του; Εύκολο να διανύσει αποστάσεις;". 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).