ΟΧΙ κ. Μπενά...



ΟΧΙ κ. Μπενά...

Την άποψή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την καθ' ομολογία επιτυχημένη αποκριάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 στην πόλη μας εξέφρασε ο συμπολίτης μας και άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου Ηλιούπολης για θέματα πολιτικής προστασίας κ.Γεώργιος Μπενάς.

Αναφέροντας στο τέλος ότι δυστυχώς αισθητή η απουσία των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας... 


ΟΧΙ κ. Μπενά...

Διαφωνούμε κάθετα με την ακροτελεύτια φράση σας. Κυρίως γιατί αυτές οι εκδηλώσεις δεν πραγματοποιούνται για να σουλατσάρουν οι παρατάξεις, δημοτικές ή κομματικές, ομαδικά για το φαίνεσθαι... γιατί αυτές οι εκδηλώσεις δεν προσφέρονται για παλαιοκομματική και μικροπολιτική εκμετάλλευση...  γιατί σε αυτές τις εκδηλώσεις που όλοι μας θέλουμε να βελτιώνονται χρόνο με τον χρόνο δεν περισσεύει κανένας ενεργός πολίτης...


  

Σχόλια

  1. ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΓΝΟΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΟΠΩΣ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ , Ο ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ , Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).