Η τοποθέτηση του κ. Τάσου Ευσταθίου - "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" για το φιάσκο της Διοίκησης στο θέμα με την "Αγορά Καταναλωτών".




Η τοποθέτηση του κ. Τάσου Ευσταθίου - "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" για το φιάσκο της Διοίκησης στο θέμα με την "Αγορά Καταναλωτών".

Λιτά, ουσιαστικά και με σαφήνεια χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες ο κ. Ευσταθίου ανέφερε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης:

"Είμαστε κατά της δράσης διαχρονικά και με συνέπεια.

Λειτουργεί κατά των επαγγελματιών της πόλης.

Δεν προσφέρει σημαντικό όφελος για τους πολίτες.

Στο παρελθόν και μέλη του ΕΝ.Α.Κ., Γιάννης Πούλος, Γεώργιος Μπενάς βρίσκονταν στην ίδια γραμμή με εμάς.

Περισσότερο δε επιφυλακτικούς μας κάνει και η συμμετοχή στον φορέα διαχείρισης της δράσης μελών της σημερινής Διοίκησης του Δήμου.". 

Σχόλια

  1. ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΚΕ ΠΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 18 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ "ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΕΣ" ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΚΟΥ , ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΕΠ'ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ?

    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ?

    ΟΝΤΑΣ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΛΙΑΖΟΜΕΝΟΙ , ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΥΠΟΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ "ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ" ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ "ΣΥΝΕΤΙΖΟΝΤΑΙ" ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).