Επενδύσεις στην Ηλιούπολη.



Επενδύσεις στην Ηλιούπολη.

Διαβάζουμε  στην Απόφαση 59/2020 με θέμα: "Έγκριση ή μη τοποθέτησης σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ηλιούπολης: που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ βλέπε εδώ:  https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A0%CE%954%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%96%CE%9D%CE%A7?inline=true  ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης ομόφωνα αποφασίζει (δηλώνοντας λευκό οι κ.κ Τσατσούλη, Χιωτέλης, Κούλια και Στυλιάρας - απουσίαζαν κατά την συζήτηση του θέματος 14 δημοτικοί σύμβουλοικαι εγκρίνει την τοποθέτηση τριών σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ηλιούπολης και συγκεκριμένα: 

•Στο χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Ηλιούπολης. 
•Στο χώρο στάθμευσης της οδού Κανάρη. 
•Στο χώρο στάθμευσης της οδού Μαρίνου Αντύπα (του τμήματος που περιλαμβάνεται ανάμεσα στις οδούς Άνθιμου Γαζή & Φραντζή). 

Λαμβάνοντας υπόψη: 
α) Την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη που υπάρχει για την φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων.
 β) Την αύξηση δημοτών και επισκεπτών της πόλης μας που κάνουν ή θα κάνουν στο μέλλον χρήση ηλεκτρικού οχήματος. 
γ) Το γεγονός ότι παρατηρείται στροφή προς την ηλεκτροκίνηση η οποία είναι φιλική στο περιβάλλον γιατί οι εκπομπές ρύπων είναι μηδενικές. 
δ) Την ανάγκη προώθησης της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων ως εναλλακτικά μέσα μετακίνησης τα οποία συμβάλλουν στη μείωση των ρύπων και του θορύβου εντός της πόλης και στην περιβαλλοντολογική ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι θέσεις αυτές θα ξεχωρίζουν με ειδική πράσινη διαγράμμιση και θα τοποθετηθεί η απαραίτητη σήμανση για τον εύκολο εντοπισμό τους από τους επισκέπτες του Δήμου και κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των συμπολιτών μας που χρησιμοποιούν ηλεκτρικό όχημα αλλά θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον την υλοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης.


Σχόλια

  1. Είχαμε αναφερθεί στο θέμα αλλά δεν πήραμε ποτέ απάντηση.
    https://www.ilioupoligiaolous.gr/article.php?id=30189

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).