Εγκρίθηκε το αίτημα εταιρείας περί κατάληψης κοινόχρηστου χώρου επί της Πλατείας Εθνικής Αντίστασης για την πραγματοποίηση της Ανοιξιάτικης Έκθεσης Λουλουδιών.



Εγκρίθηκε το αίτημα εταιρείας περί κατάληψης κοινόχρηστου χώρου επί της Πλατείας Εθνικής Αντίστασης για την πραγματοποίηση της Ανοιξιάτικης Έκθεσης Λουλουδιών.

Με τέλος χρήσης 500 ευρώ την εβδομάδα.

Η ομόφωνη Απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηλιούπολης αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ βλέπε εδώ:https://diavgeia.gov.gr/doc/64%CE%99%CE%A6%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%9E%CE%A44?inline=true

Εμείς να ευχηθούμε με το καλό και αντίστοιχα BAZAAR βιβλίου εφόσον υπάρξει αντίστοιχο αίτημα. Αφού έτσι θέλει ο λαός τι να πούμε...

Η Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηλιούπολης λοιπόν σύμφωνα με την Απόφασή της μεταξύ άλλων: " Εγκρίνει το αίτημα της Γισδάκη Αικατερίνης (υπεύθυνη της εταιρείας «ΟΜΙΚΡΟΝ ΕΚΘΕΣΕΙΣ» - κατασκευή περιπτέρων, διοργάνωση εκθέσεων), με το οποίο ζητά κατάληψη κοινόχρηστου χώρου επί της Πλατείας Εθνικής Αντίστασης για την πραγματοποίηση της Ανοιξιάτικης Έκθεσης Λουλουδιών από 22-4-2020 έως 09-5-2020, με τέλος χρήσης 500,00 € την εβδομάδα. Θα υπάρξει μέριμνα για την ασφάλεια και προστασία των συμμετεχόντων καθώς και για την αποκατάσταση κάθε τυχόν φθοράς και ζημιάς του χώρου που τυχόν προκληθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και θα ληφθεί μέριμνα για τον καθαρισμό και την εν γένει τακτοποίηση του χώρου με το πέρας της εκδήλωσης.".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).