Η Ώρα Του Συμπαραστάτη...



Η Ώρα Του Συμπαραστάτη...

Αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ βλέπε εδώ: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A0%CE%9C%CE%9D%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%945%CE%A7?inline=true η Απόφαση  52/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης με θέμα: "Λήψη απόφασης καθορισμού περιεχομένων προκήρυξης για την πλήρωση θέσης Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης (άρθρο 77 Ν.3852/10)".

Με ενδιαφέρον αναμένουμε την έκδοση της σχετικής προκήρυξης προκειμένου να δούμε αφενός αν είναι στα πλαίσια αντιστοίχων προκηρύξεων άλλων Δήμων αφετέρου αν υπάρχουν αιτίες που θα προκαλέσουν ενδεχομένως ενστάσεις υποψηφίων.

Μετά την έκδοση της προκήρυξης και την ολοκλήρωση των προβλεπομένων διαδικασιών θα κληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο να εκλέξει τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης.
Ενδιαφέρον θα έχει, για τη σημασία που δίνουν στο θεσμό, να δούμε αν το θέμα αυτής της εκλογής θα αποτελέσει από μόνο του μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ή θα μπει πρώτο ή τελευταίο σε τακτική συνεδρίαση.

Φαίνεται ότι Διοίκηση του Δήμου και η Δημοτική Κίνηση "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη" θα έχουν υποψηφιότητα που δεν τους χωρίζει.


Το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στις τρεις υποψηφιότητες των παρατάξεων "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ", "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" και "Η Πόλη που θέλω" και στην πιθανότητα, σε δεύτερο χρόνο, να  μετατραπεί σε μια κοινή.

Και στον αριθμό των παρισταμένων κατά την εκλογική διαδικασία δημοτικών συμβούλων...

Θα έχουμε λοιπόν στον Δήμο μας εκλογή Συμπαραστάτη οριακά, στο τσακ;

Ίδωμεν...

Σχόλια

  1. ΠΡΩΤA ΑΠ' ΟΛΑ .

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ, ΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ;

    O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΡΙΣΕΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΒΓΕΙ ΜΕ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΥΡΗΧΤΕΙ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.


    ΙΔΩΜΕΝ....

    Υ.Γ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ "ΗΛΙΟΥ- ΠΟΛΙΣ" ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΞΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ .
    ΘΕΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).