"Φωτιά" Στα Μπουγατσάδικα Της Πόλης Έχει "Ανάψει" Ο Πρωθυπουργός.



"Φωτιά" Στα Μπουγατσάδικα Της Πόλης Έχει "Ανάψει" Ο Πρωθυπουργός.


Δεν έχει αξιοποιήσει κανέναν από τους αρκετούς ηλικιωμένους θαμώνες των μπουγατσάδικων της πόλης μας διορίζοντας τον σε θέση του κρατικού μηχανισμού ο κ. Πρωθυπουργός.

Με αποτέλεσμα να αφιερώνουν τον άπλετο ελεύθερο χρόνο τους σε άλλα χόμπι και να καταδικάζουν το μέλλον του όποιου κεντροδεξιού υποψηφίου δημάρχου Ηλιούπολης είναι μέλος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης.

Αν και αποκλεισμένοι από το περιβάλλον του κ. Πρωθυπουργού εξακολουθούν να προσπαθούν να μας πείσουν ότι ενδιαφέρονται για το καλό μας.

Και όλοι μαζί, οι ηλικιωμένοι θαμώνες των μπουγατσάδικων της πόλης μας, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές σαμποτάρισαν ουσιαστικά αλλά παραλλαγμένα τις κεντροδεξιές υποψηφιότητες των Ευσταθίου και Αραμπατζή οδηγώντας στο δημαρχιακό αξίωμα τον κ. Γεώργιο Χατζηδάκη.


Σχόλια

  1. Αντι σχολίου θα προβλέψω ότι σε λίγο καιρό, εν όψει καρναβαλιού και όχι μόνο, θα ξανακάνει δυναμικό come back στην πόλη μας μια παλιά cult επιτυχία.

    https://www.youtube.com/watch?v=poJdlg0b258



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ν. Δ θέλει ενότητα και όχι αντιπαλότητα αν θέλουμε να μιλάμε για μια νίκη το 2023 η τεχνική της λασπολογιας από πρόθεση προσπαθώντας να αποκτήσουν φήμη και να βελτιώσουν την εικόνα τους συγκεκριμένα άτομα δεν θα βοηθήσει κανέναν,
    Κ. Κάνδηλα αισθάνομαι ότι κάποιοι σας έχουν κάνει~πλύση εγκεφάλου ~ με τα λεγόμενα τους! Ο κόσμος όμως γνωρίζει ότι η μόνη επιδεξιότητα που κατέχουν είναι να κατηγορούν όποιον βρεθεί εμπόδιο στον δρόμο τους προς την καρέκλα.
    Οπως λένε και οι Ίδιοι
    Ως εδώ! Φτάνει πια!
    Οι ίδιοι που σας έκριναν αρνητικά στην εκλογική διαδικασία για αρκετούς λόγους τώρα εκθειάζονται απο εσάς.
    Αλήθεια τι άλλαξε σε τόσο μικρό διάστημα;
    Έχετε αναρωτηθεί γιατί κάποια άτομα θεωρούν ότι για την δική τους αποτυχία ευθύνονται άλλοι;
    Ντροπή, μεγάλη πικρία και χολή για άτομα που τους έχουν βοηθήσει στο παρελθόν, ας έρθουν λοιπόν να τους κεράσουμε μια μπουγάτσα να γλυκάθουν και να δουν κατ ιδίαν ότι κάνεις δεν ασχολείται μαζί τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τα γραφόμενά σας μάλλον ανήκετε στους θαμώνες των "μπουγατσάδικων" και έχετε αυτοαναγορευτεί σε άτυπο εκπρόσωπο τύπου της "εκλεκτής" ομήγυρης των.
      Ο εκνευρισμός σας έκδηλος αλλά αδικαιολόγητος.

      Η αποτυχία κάποιων στο να συννενώσουν τους δεξιούς , τους φιλελεύθερους δεξιούς και τους φιλελεύθερους της πόλης στην υποστήριξη ενός υποψηφίου στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, έγκειται ακριβώς σ'αυτή την διαφορετικότητα των παραπάνω "ομάδων".

      Έτσι λοιπόν κάποιοι που δεν μπορούν να δούν και να αντιληφθούν την αλλαγή που έχει συντελεστεί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας , παραμένουν δέσμιοι με νοοτροπίες που η κοινωνία έχει ξεπεράσει και τις έχει αποδοκιμάσει.

      Εμμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους "καταλληλότερους" ακούγοντας τους συνομήλικους φίλους και υποστηρικτές , συμπεριφέρονται και δρούν επαναπαυμένοι σε δάφνες της προηγούμενης δεκαετίας.

      Μέμφονται όσους τους επικρίνουν για παραγοντισμό ,για νομή του ιδεολογικού χώρου της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη και για την αυτοναγόρευση τους σε "εισηγητές" και "προξενήτρες" υποψηφίων δημάρχων.

      Η "περιθωριοποίηση" τους απο την νύν ηγεσία της Ν.Δ μπορεί να τους έχει πικράνει , αλλά είναι ένα γεγονός που έχει να κάνει με την ανανέωση αλλά και την αλλαγή που εχει συντελεστεί στο κόμμα.

      Υπάρχουν νέοι άνθρωποι που θέλουν να πάνε την κοινωνία μας παρακάτω. Δεν χρειάζονται να γίνουν μαριονέτες, στα χέρια εμμονικών και γερασμένων κομματικών στελεχών που αισθάνονται ακόμα ικανοί, χωρίς να αντιλαμβάνονται πότε, ότι οι ευκαιρίες που τους δόθηκαν έχουν τελειώσει.

      Αν αποτελεί επιλογή κάποιων να γίνουν πιόνια τους , ας κοιτάξουν τους υποστηρικτές τους και ας αναρωτηθούν τι φθίνον ποσοστό αποτελούν σε σχέση με τους δημότες της Ηλιούπολης .

      Διαγραφή
    2. Κανένας εκνευρισμός δεν υπάρχει πάρα μόνο γόνιμος διάλογος,Ανηκω σε αυτήν την παρέα που αναφέρετε και δεν σας το έκρυψα μίλησα για ενότητα και όχι περιθώριοποιηση κάτι που προσπαθείτε να κάνετε ρίχνοντας λάσπη με εμφανή εκνευρισμό και μένος.
      Ονομάστε μας τον νέο που θα έρθει ως σωτηρας της τοπικής με επιχειρήματα για την ανωτερότητα του χωρίς να ρίχνετε τρικλοποδιές σε άλλους υποψήφιους προσπαθώντας να ψηφίσουν από λύπηση . Αναμένω

      Διαγραφή
    3. Νίκος Κυρίτσης. Αν δεν κατέβει για λόγους επαγγελματικούς, δύο προτάσεις είναι οι Βαγγέλης Βερβερέλης,Θανάσης Αθανασίου αλλά και δύο γυναικείες όπως Τίνα Δρίβα , Μαριάννα Γράψα. (για να είμαστε και το πνεύμα της επιλογής της πρώτης γυναίκας για πρόεδρο Δημοκρατίας).
      Η παραμονή του νυν προέδρου θα σημάνει στασιμότητα και δεν θα δώσει τον αέρα της ανανέωσης. Όπως επίσης η πλαισίωση του με κάποια απο τους παραπάνω δεν θα σημαίνει ανανέωση αλλά "καπέλωμα".
      Σε καμία περίπτωση , δεν πρέπει να υπάρξουν μηχανορραφίες και παραγοντισμοί στο παρασκήνιο όπως στο παρελθόν. Η εκλογή του νέου προέδρου θα πρέπει να εκπέμπει την εικόνα αλλαγής νοοτροπίας και την ανάδειξη της ανανέωσης. Δύο στοιχεία που θα αποτελέσουν κίνητρο για συσπείρωση και για μία νέα δυναμική επανεκκίνηση της Τ.Ο.

      Διαγραφή
    4. Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι το 99% τον προτάσεων σας είναι αξιόλογες εκτός από μια που αναφέρετε η οποία δεν με εκφράζει, δεν θα αναφέρω πια είναι διότι δεν θέλω να θεωρείται ότι θέλω να την σαμποτάρω. Αν και νομίζω ότι δεν θα είναι υποψήφιοι όλοι όσοι αναφέρεται
      Χαίρομαι ιδιαίτερα δε που μου παρουσιάσατε άτομα χωρίς να κατηγορήσετε κανέναν, αυτό μου δίνει την ελπίδα ότι η ενότητα θα έρθει έστω και αργά.
      Ελπίζω ακόμη να υπάρχει ποικιλία προτάσεων στους υποψήφιους ώστε όταν πέσουν τα ανοιχτά φύλλα στο το τραπέζι ο κόσμος να έχει την επιλογή να διαλέξει κάτι που τον εκφράζει και θα είναι για εκείνον το καλύτερο .
      Από τα προηγούμενα γραφόμενα σας κατάλαβα ότι η πληροφορίες σας έρχονται εκτός του ~μπουγάτσαδικού ~ οπότε θα σας προέτρεπα να έρθετε να κάνουμε ένα γόνιμο διάλογο όπως το προηγούμενο δίχως λασπολογια μέσω πληκτρολόγιου που επιδιώκουν κάποιοι σπερνοντας διχόνοια μεταξύ μας (ΝΔ) με απώτερο σκοπό τους προσωπικούς τους στόχους & φιλοδοξίες με αποτέλεσμα όταν έρθουν οι εκλογές να θερίζουμε ήττες...

      Διαγραφή
  3. Ο κύκλος των πληροφοριών μου δεν έχει να κάνει ούτε με "μπουγατσαδικα" αλλά ούτε και με άλλες κάστες και ομάδες οργανωμένων συμφερόντων. Τα ονόματα που σας ανέφερα προέρχονται από τα χείλη πολλών ανώνυμων κατοίκων της Ηλιούπολης που ιδεολογικά προέρχονται ή πρόσκεινται στο χώρο της ΝΔ ,έχουν κουραστεί από τα παλαιά και ηλικιωμένα πρόσωπα και θέλουν μια ριζική ανανέωση με νέα πρόσωπα. Έχουν κουραστεί με τα " καταλληλότερα και έμπειρα" και θέλουν να δουν νέα άφθαρτα στελέχη με όραμα, όρεξη και θέληση για ενεργή προσφορά. Τα γηραιότερα μπορούν να συμβουλεύουν αλλά χωρίς ενεργή ανάμειξη και παρασκηνιακές ενέργειες. Να σας αναφέρω και κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε. Μέχρι τις εκλογές για την ανάδειξή των τοπικών εξετάζεται ενδεχόμενη συγχώνευση τοπικών και άλλων αλλαγών που θα διαφοροποιήσουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).