Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;



Ο κ. Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης για δυο συνεχείς θητείες θα είναι όπως άλλωστε έχει δηλώσει εκ νέου υποψήφιος για Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης στις προσεχείς εκλογές και το φαβορί κατά την γνώμη μας για την εκλογή στη θέση του Προέδρου.

Ωστόσο έκπληξη αναμένεται να δημιουργήσει η ύπαρξη γυναικείας υποψηφιότητας για το προεδρικό αξίωμα της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης εφόσον τελικά υποβληθεί.

Η συμπολίτισσά μας, εργαζόμενη και μητέρα τριών παιδιών, επικοινώνησε με την στήλη μας εκφράζοντας την επιθυμία της να είναι υποψήφια ωστόσο θεωρούμε ότι ο δρόμος μέχρι την την κατάθεση της υποψηφιότητάς της  είναι μακρύς και δύσκολος αφού όπως άλλωστε της είπαμε ο κ. Ευστάθιος Ευσταθόπουλος είναι το απόλυτο φαβορί για την εκλογή στη θέση του Προέδρου της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης.

Άλλωστε το πρόβλημα της Τοπικής δεν εντοπίζετε κατά την γνώμη μας στη θέση του Προέδρου αλλά στα μέλη πολλά εκ των οποίων κατά τις προηγούμενες θητείες παρέμειναν αδρανή χωρίς την απαιτούμενη προσφορά και αποτελεσματικότητα. 


Σχόλια

  1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΑ ΧΩΡΟ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΣΑΡΚΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΚΑΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΝΟΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).