Θερμές ευχαριστίες στον Σταύρο, στον Γιάννη, στους Τάκη - Καλλιόπη και σε όλους τους φίλους του blog.



Εκτός από τους φίλους αναγνώστες του ερασιτεχνικού αυτού blog θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για το ενδιαφέρον και την στήριξή τους τον Σταύρο Μαρίνη - http://neahlioupolis.blogspot.com/, τον Γιάννη Καραμαγκάλη - https://ilioupolinews.gr/ και τους Τάκη Παπαδόπουλο και Καλλιόπη Μπενά - https://www.ilioupoligiaolous.gr/.

Τους ευχαριστώ γιατί όλες αυτές τις ημέρες που οι κακόβουλες αναφορές "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ" ΦΑΣΙΣΤΩΝ έχουν θέσει τον σύνδεσμο του blog εκτός facebook μου δίνουν δύναμη καθημερινά για να συνεχίσω την επίπονη και ανιδιοτελή μου προσπάθεια.



Σχόλια

  1. Κε ΚΑΝΔΗΛΑ , ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΕ ΜΕ ΛΙΤΟ ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ , ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ , ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ . ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Η Ηλιουπολίτισσα περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Κουρή ορίστηκε θεσμική Αντιπερειφερειάρχης για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.