Θέατρο σκιών ύστερα από το διαδικτυακό κράξιμο.



Θέατρο σκιών ύστερα από το διαδικτυακό κράξιμο.

Μια ανακοίνωση κοντά στα μεσάνυχτα συνοδευόμενη από ένα βιντεάκι αναγκάστηκαν να βγάλουν οι αρμόδιοι στον Δήμο Ηλιούπολης. Και μόνο στην σελίδα του Δήμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς η επίσημη ιστοσελίδα υπάρχει φαίνεται μόνο για να κόβονται τιμολόγια...

Έτσι όσοι ενδεχομένως χρειάζονταν θερμαινόμενες αίθουσες και εφόσον παρακολουθούν μόνο την σελίδα του Δήμου Ηλιούπολης στο facebook μετά τις επισημάνσεις του δημοτικού συμβούλου Μαρίνου Μπασούρη και το διαδικτυακό κράξιμο των συμπολιτών μας, γύρω στα μεσάνυχτα, έμαθαν που βρίσκεται η θερμαινόμενη αίθουσα του Δήμου.

Καλό το θέατρο σκιών των αρμοδίων του Δήμου Ηλιούπολης και εύχομαι τη νέα χρονιά να μην επιβεβαιώσουν την άποψη ότι η λεγόμενη "αυταρχικότητα" Βαλασόπουλου οφειλόταν στην ανικανότητα και στα προσωπικά παιχνίδια - φιλοδοξίες πρωτοκλασάτων συνεργατών του.

Καλή Χρονιά σε όλες και όλους.

Ιδιαίτερα στους "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ" ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης που προσβλήθηκαν από τις αναρτήσεις του blog ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και με βομβαρδισμό αναφορών μπλοκάρησαν τον σύνδεσμο του blog από το facebook.

Μας έδειξαν ότι δεν πρέπει να σταματήσουμε αλλά να συνεχίσουμε με κάτι πιο δυνατό τη νέα χρονιά.

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά όσους εξακολουθούν και επισκέπτονται το blog και τους φίλους Σταύρο Μαρίνη - http://neahlioupolis.blogspot.com/, Γιάννη Καραμαγκάλη - https://ilioupolinews.gr/, Τάκη Παπαδόπουλο & Καλλιόπη Μπενά - https://www.ilioupoligiaolous.gr/ για την στήριξή τους. 



Σχόλια

  1. O ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΘΥΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ "PAW PATROL".

    ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ "ΤΕΡΤΙΠΙΑ". ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΑ.
    ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΘΥΜΗΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Η Ηλιουπολίτισσα περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Κουρή ορίστηκε θεσμική Αντιπερειφερειάρχης για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.