Ηλιούπολη: Οι άμισθοι σύμβουλοι του Δημάρχου ιδρώνουν αλλά φαίνεται ότι οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι είναι αναποτελεσματικοί.



Υπάρχουν άμισθοι σύμβουλοι του Δημάρχου Ηλιούπολης που δηλώνουν ότι από τις 6.30 το πρωί καταγράφουν τα προβλήματα της καθημερινότητας στην πόλη και παραδίδουν τις λίστες στους αρμόδιους Αντιδημάρχους και στον Δήμαρχο.

Παρόλα αυτά η πόλη βρωμάει, η πόλη είναι γεμάτη κλαδιά τα οποία σε πολλές περιπτώσεις βρίσκονται σε σήψη, η πόλη είναι γεμάτη εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, η πόλη είναι γεμάτη επικίνδυνα πεζοδρόμια, η πόλη είναι ...


Δεν μπορεί κ. Δήμαρχε.

Εφόσον οι άμισθοι σύμβουλοι σου ιδρώνουν και καταγράφουν με τους φακούς από τις 6.30 το πρωί τα προβλήματα της πόλης φαίνεται ότι οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι είναι αναποτελεσματικοί...


Σχόλια

  1. Η "ΝΕΑ " ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΟΙ ΑΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ).

    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LOCAL TV ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΥOU TUBE. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΝΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΤΟ ΡΟΚ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο Κος ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ . ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ .

    "ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ...... " ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΟΝΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σήψη στη πόλη δεν βρίσκεται μόνο στα κλαδιά αλλά σχεδόν παντού.

    Μάταια προσπαθεί η διοίκηση να κλείσει τις "τρύπες" στο Δήμο μιάς και μπάζει απο παντού.
    Η πόλη μας είναι βρώμικη , σκοτεινή , παραμελημένη χωρίς όραμα και σχέδιο , όπως είπε χθές ο Τάσος Ευσταθίου.

    Δεν χρειάζεται να ξοδέψουν λεφτά για "Λευκές Νύχτες" και καρναβάλια.

    Ανέξοδα και χωρίς προσπάθεια στην πόλη μας έχουμε καθημερινά, λόγω της ανεπάρκειας ή ανυπαρξίας φωτισμού , "Μαύρες Νύχτες" και διοίκηση με χειρισμούς για τα καρναβάλια.



    Υ.Γ Έγραψε κάποιο άλλο τοπικό ιστολόγιο

    https://ilioupolinews.gr/ta-paradoxa-tou-kleistheni/

    Τελικά όντως πέρασαν;



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).