Ηλιούπολη: Δεν προσήλθαν ούτε οι υποψήφιοι των συνδυασμών της Διοίκησης.



Ο λόγος για την χθεσινή εκδήλωση συζήτηση που πραγματοποιήθηκε  στο Θέατρο του Δημαρχείου με θέμα "Η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία αλλάζει τα δεδομένα στη σκακιέρα των ισορροπιών στη Μέση Ανατολή. Παλιές συμμαχίες οδηγούνται σε αποσύνθεση και νέες έρχονται στο προσκήνιο. Η Αντίσταση του κουρδικού λαού και ο ρόλος του στις νέες συνθήκες. Πόλεμος σημαίνει καταστροφές, θύματα και πρόσφυγες".

Τον κ. Δήμαρχο τον είδαμε, στην φωτογραφία του εξωφύλλου απευθύνει χαιρετισμό στους παρευρισκομένους, τον Πρόεδρο Ε.Ν.Α.Κ. τον είδαμε, τον Αντιδήμαρχο προερχόμενο από τον συνδυασμό "ΣΥΝΕΡΓΟΙ με την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" τον είδαμε.
Έλειπαν όμως οι συμπολίτες μας. 60 άτομα παρακολούθησαν την εκδήλωση - συζήτηση. Ούτε οι υποψήφιοι των συνδυασμών της Διοίκησης δεν προσήλθαν.
Αποτυχία για τους επικοινωνιολόγους της Διοίκησης.
Αποτυχία και για όσους ασχολήθηκαν με την κινητοποίηση της εκδήλωσης.


Κρίμα για τους εξαιρετικούς ομιλητές του πάνελ.
Για το θέμα μίλησαν οι:
- Άγγελος Συρίγος, Βουλευτής της ΝΔ, Αν. Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
- Κ. Δουζίνας, Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών & Τεχνών του Birkbeck College και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς
- Πέτρος Παπακωνσταντίνου, Δημοσιογράφος και
- Πάνος Χαρίτος, Δημοσιογράφος.


Το λέγαμε προεκλογικά θα το επαναλάβουμε και τώρα. Στις δημοτικές εκλογές όσοι προσέρχονται να ψηφίσουν δεν εκλέγουν Πρωθυπουργό και Υπουργούς.
Ψηφίζουν και εκλέγουν Δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους για να δώσει λύση στα θέματα της καθημερινότητας στην πόλη. 
Καθαριότητα, Δημοτικός Ηλεκτροφωτισμός, Προστασία και Αξιοποίηση Δημοτικής Περιουσίας...
Προσγειωθείτε Κύριοι...




Σχόλια

  1. Η "ΝΕΑ" ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΕΦΕΥΡΗΜΑΤΑ (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΡΥΓΔΟΠΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΜΙΣΘΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ) ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ .

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ . ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ "ΕΥΝΟΙΑ" ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ .

    Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΚΕΡΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΤΑΣΑΚΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ,ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.


    Υ.Γ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ " ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΟΦΘΑΛΜΟΥΝ " ΚΑΡΕΚΛΕΣ" ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ "ΝΕΑ" ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΡΑΣΗ:

    " ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΠΗΣ, ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΒΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Η Ηλιουπολίτισσα περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Κουρή ορίστηκε θεσμική Αντιπερειφερειάρχης για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.