Συμφώνησαν για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ηλιούπολης οικονομικού έτους 2020.



Όπως φαίνεται στην Απόφαση 256/2019 με θέμα: "Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Ηλιούπολης, οικονομικού έτους 2020" που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ βλέπε εδώ: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%986%CE%A4%CE%A9%CE%A1%CE%A5-794?inline=true η Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης και η παράταξη "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" συμφώνησαν στην Οικονομική Επιτροπή για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ηλιούπολης οικονομικού έτους 2020.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Σεφτελής, που εισηγήθηκε το 6ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, έθεσε υπόψη της Οικονομικής Επιτροπής την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής σχετικά με την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, έτους 2020 και αφού αναλυτικά αναφέρθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα, τόσο στα νέα έργα όσο και στα συνεχιζόμενα έργα και ενημέρωσε το Σώμα ότι στο Τεχνικό Πρόγραμμα έχουν ενταχθεί οι προτάσεις που κατατέθηκαν από την δημοτική παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, κάλεσε το Σώμα να τοποθετηθεί και να εγκρίνει τα ανωτέρω.

Η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε (δηλώνοντας λευκό ο κ. Κουρής) την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ηλιούπολης, έτους 2020, σε νέα έργα και συνεχιζόμενα έργα.



Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στην ίδια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο κ. Μιχάλης Κουρής - "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" που ψήφισε ΛΕΥΚΟ στο τεχνικό πρόγραμμα εκλέχθηκε Αντιπρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής με έξι ψήφους με τον κ. Ευστάθιο Ψυρρόπουλο - "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" να ψηφίζει δηλώνει παρών.
Η Απόφαση 253/2019 της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης για την εκλογή του Αντιπροέδρου της εδώ: https://diavgeia.gov.gr/doc/631%CE%A4%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%94%CE%A4%CE%A4?inline=true


Για να δούμε στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης θα ασκήσει ουσιαστική αντιπολίτευση κάποια δημοτική παράταξη ή συνδυασμός.



Σχόλια

  1. ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ"ΛΕΥΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ" ΠΛΗΝ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΑΣΟΥΡΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ.

    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).