Ο Ηλιουπολίτης Ευάγγελος Βερβερέλης συμμετέχει στο παγκόσμιο συνέδριο Decentralized 2019 στην Αθήνα.



Ο Ευάγγελος Βερβερέλης, μέσω του ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΣΟΕ), συμμετέχει στο παγκόσμιο συνέδριο Decentralized 2019 στην Αθήνα.


η ομάδα του MBA International , ι ο George Giaglis, Director του Institute for the Future IFF | UNIC,  η Vassiliki Lazarakou, Chair, Hellenic Capital Markets Commission της Κύπρου


Το παγκοσμίως αναγνωρισμένο συνέδριο πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά έπειτα από την περσινή επιτυχία, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, μεταξύ 30/10 μέχρι 1/11. Το συνέδριο είναι υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και συγκεκριμένα του Ινστιτούτου του Μέλλοντος (Institute for the Future IFF) που είναι πρωτοπόρο διεθνώς στις νέες τεχνολογίες.


 η ομάδα του MBA International 

Η θεματολογία του συνεδρίου αφορά το industry 4.0 δηλαδή την 4η τεχνολογική επανάσταση που διανύουμε και πιο στοχευμένα την τεχνολογία του Blockchain. Κύριο ζήτημα είναι πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε την νέα τεχνολογία στην καθημερινότητά μας στην δημιουργία μιας έξυπνης πόλης που να έχει σαν πρωτεύων στόχο την ασφάλεια που παρέχει το Blockchain tech (cybersecurity).

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιούνται ενδιαφέροντα θεματικά workshops που οι σύνεδροι έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες στον κόσμο για αυτή την τεχνολογία.


η ευρωβουλευτής Eva Kaili, Member of European Parliament, Chair of STOA,  European Parliament

Το συνέδριο συνεχίζεται και σήμερα 31/10 και αύριο 1/11, με ομιλητές από την διεθνώς αναγνωρισμένη αγορά του blockchain. Μεταξύ άλλων, ομιλητές είναι Ευρωβουλευτές, ο Υπουργός Ψηφιακής Οικονομίας της Μάλτας, η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ψηφιακού Εμπορίου (USA), Καθηγητές Πανεπιστημίων Ευρώπης & Αμερικής και πολλοί αναγνωρισμένοι επαγγελματίες διαφόρων κλάδων που αξιοποιούν την νέα τεχνολογία στην καθημερινή επαγγελματική τους δραστηριότητα.


ο υπουργός της Μάλτας, Hon. Silvio Schembri, Jr Minister for Financial Services,  Digital Economy & Innovation, Government of Malta

Σχόλια

  1. ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

    ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Η Ηλιουπολίτισσα περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Κουρή ορίστηκε θεσμική Αντιπερειφερειάρχης για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.