Ηλιούπολη: Νέος αλλά ωραίος και μαχητικός.




Ο λόγος για τον κ. Δημήτριο Ταμβάκο που στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης πραγματοποίησε την πρώτη του παρουσία αφού όπως είναι γνωστό μετά την προσφυγή του στο Εκλογοδικείο δικαιώθηκε και κατέλαβε εκλόγιμη θέση.

Για όσους γνωρίζουν τον κ. Ταμβάκο είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει για την πόλη μας και ιδιαίτερα για τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο γνωστός χειρούργος οδοντίατρος κάλεσε τον Δήμαρχο να επισκεφθεί τώρα, στην αρχή της θητείας του την ξεχασμένη όπως είπε γειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου και προσφέρθηκε να τον ξεναγήσει και να του δείξει τα πολλά προβλήματα της περιοχής.

Δήμαρχε κανόνισε πότε θα πας γιατί από τον κ. Δημήτριο Ταμβάκο δεν πρόκειται να γλυτώσεις εύκολα.

Ελπίζουμε τέλος ο νέος αλλά ωραίος και μαχητικός δημοτικός σύμβουλος να δώσει δυναμική και στον δημοτικό συνδυασμό "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" με τον οποίο έχει εκλεγεί αφού η εικόνα του συνδυασμού του στις πρώτες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι απογοητευτική.

Ίδωμεν.

Ποιος είναι ο κ. Δημήτριος Ταμβάκος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη από γονείς Ηπειρώτες. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες – χειρουργό οδοντίατρο και φαρμακοποιό – απόφοιτες του Καποδιστριακού Αθηνών. Απόφοιτος και ο ίδιος της Οδοντιατρικής Σχολής των Αθηνών το 1980, υπηρέτησε τη θητεία του ως έφεδρος ανθυπίατρος και από το 1982 εργάζεται ανελλιπώς ως Χειρούργος Οδοντίατρος στην Ηλιούπολη.

Σχόλια

  1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
    Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ "ΣΥΝΔΙΟΙΚΕΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΚΛΑ - ΚΟΥΡΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Unknown βέβαια! Για μιλά με επώνυμο να ξέρουμε κ ποιος λέει τι! Εκτός αν φοβάσαι!!!

    Πειθήνια όργανα του Χατζηδάκη οι Κόκλας και Κουρης!!! Τι άλλο θα ακούσουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Η Ηλιουπολίτισσα περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Κουρή ορίστηκε θεσμική Αντιπερειφερειάρχης για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.