Καταγγελία από την Δημοτική Παράταξη "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" για ρεβανσισμό της Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης.



«Νέα ήθη και έθιμα στη σημερινή παρέλαση»
Κατά τη διάρκεια της σημερινής παρέλασης, στην εξέδρα των επισήμων που επανεμφανίστηκε μετά από 9 χρόνια, αρμόδια υπάλληλος του δήμου σήκωσε από τη θέση του το Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης μας κ. Γρηγορέα Γιάννη λέγοντάς του ότι σε αυτές τις θέσεις κάθονται μόνο Επικεφαλής Παρατάξεων και Πρόεδροι Νομικών Προσώπων. 
Εκείνη τη στιγμή στην εξέδρα κάθονταν και παρακολουθούσαν την παρέλαση αρκετοί συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου και Πρόεδροι αθλητικών και πολιτιστικών Συλλόγων. 
Από τα 30 άτομα που βρίσκονταν στην εξέδρα, φαίνεται ότι τον Δήμαρχο και την παράταξή του ενόχλησε η παρουσία του κ. Γρηγορέα ενώ υπήρχαν άδειες θέσεις. 

Δύο μήνες στη διοίκηση και διακρίνουμε ρεβανσισμό. 

Την ημέρα της Εθνικής Εορτής, μία ημέρα που πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα στους συμπολίτες μας παραμερίζοντας τις όποιες αντιπαραθέσεις, αυτή την ημέρα επέλεξε η νέα διοίκηση να δίνει εντολές για ανεπιθύμητους στην εξέδρα των επισήμων.

Πρώτα η Ηλιούπολη
28/10/2019



Σχόλια

  1. ε ναι θα μας τρελλάνουν δυο κατηγορούν την εξέδρα, τρίτος ζητά εξέδρα και προκαλεί και επίσημη ανακοίνωση, γιατί είχαν βάλει υπάλληλο να λέει ποιοί θα κάτσουν. όταν φύγει η αγριόγατα χορεύουν τα ποντίκια. Δεν πάνε χαμένες οι προσευχές μου δόξα στον Θεό και ευχαριστίες προς τον προφήτη Ησαϊα που μου δανείζει τα λόγια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχιμανδρίτα Σεραφείμ , οι προσευχές σας προς το Θεό και οι ευχαριστίες προς τον προφήτη Ησαϊα γίνονται για νασας φωτίζουν , να απαντάτε και να σχολιάζετε ως αυτόκλητος εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής;

    Ποιά είναι η αγριόγατα και ποιά τα ποντίκια;
    Aν αναφέρεστε μεταφορικά σε ανθρώπους, να σας θυμήσω ότι είναι όλοι δούλοι του Θεού και εσείς έχετε την υποχρέωση ως αντιπρόσωπός Του ,να τηρείτε την ίδια στάση απέναντι σε όλους που αποτελούν τέκνα Του.

    Πολύ περισσότερο όταν οι πράξεις τους τα λόγια τους είναι πολιτικές συμπεριφορές και δεν αφορούν την Εκκλησία .

    Είστε πνευματικός άνθρωπος της Εκκλησίας με χαρίσματα και ικανότητες . Θα έπρεπε να επιδιώκεται την ομόνοια του κλήρου και όχι να προκαλείται με διχαστικές δηλώσεις και σχόλια.
    Η εμμονής σας να εμπλέκεστε άμεσα ή έμμεσα με θέματα και πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν συνάδει με το ρόλος σας και προκαλείται αλγεινές εντυπώσεις στους πιστούς. Εκτός αν θέλετε να εμπλακείτε ενεργά με κάποιον διακριτό ρόλο.


    «Τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ».(κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο κβ':21)

    ''Η παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς" Θεόδωρος Κολοκτρώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεσποινίς μου δεν ξέρετε τι λέτε, έχετε πάθει παράκρουση. πιθανόν χρειάζεστε βοήθεια, δείτε το. Μιλάμε για την εξέδρα που αφορά την Εκκλησία ως θεσμό, εσείς δεν ξέρω για τί μιλάτε. Αλλά άσκοπη ερώτηση αφού όντως δεν ξέρετε γιατί μιλάτε. Φαντάζομαι πως δεν γνωρίζετε π.χ. ότι ο Ιωάννης ο Πρόδρομος έχασε την ζωή του γιατί έλεγξε την εξουσία, όπως ανάμεσα σε πολλούς άλλους και ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος. Δείτε λοιπόν ότι όλα όσα με απασχολούν δεν είναι από εκείνα εξ όσων δεν άπτονται της Εκκλησίας. Μέχρι να δείτε ειδικό που θα Σας ξεμπερδέψει θα προσεύχομαι και για Σας να βρείτε ένα καλό σύζυγο και να ζήσετε με ειρήνη. https://www.ilioupoligiaolous.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%ae%cf%82-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b5%ce%af%ce%bc-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85?fbclid=IwAR1PI11UI7b1ExHFxlswvJmH2J9ZjMrpshrW9sEcyjxaS5D-Dvv-onn6t8s

      Διαγραφή
  3. ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΌ ΒΑΘΡΑ ΧΑΙΡΕΙ .ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΌ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΑΥΤΟ.

    ΤΑ ΒΑΘΡΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ.

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΒΛΑΣΘΗΜΟ ΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΩΝ.

    ΑΠ' ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ, ΣΕ ΕΠΙΝΙΚΙΑ, ΑΠΈΦΕΥΓΑΝ ΤΙΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΣΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΑΣ, Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΌΣΩΠΑ ΡΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΦΕΥΓΟΥΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΤΗΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

    ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΤςΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρία μου το να Σας πω την ΑΒ θα είναι χάσιμο χρόνου. Λοιπόν Σας περιλαμβάνω στην κατά Ησαϊα προσευχή μου μιας και κάνετε την έξυπνη ενώ δεν είστε. Καλά ξεμπερδέματα.

      Διαγραφή
  4. ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Η Ηλιουπολίτισσα περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Κουρή ορίστηκε θεσμική Αντιπερειφερειάρχης για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.