Αδιόρθωτοι...



16.30μ.μ. είχε προγραμματιστεί να αρχίσει η σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης στις 17.10μ.μ. ξεκίνησε...

17.30μ.μ. είχε προγραμματιστεί να αρχίσει η σημερινή τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης στις 19.50μ.μ. ξεκίνησε...



Αδιόρθωτοι...

Σχόλια

  1. ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ , ΑΝΙΚΑΝΟΙ , ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟΙ..........ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
    ΩΣ ΠΟΤΕ? ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ?

    01:25 ΠΜ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ 3 ΘΕΜΑΤΑ , ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 2-3 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 02:00 Επειδή .......η νύχτα βγάζει επίσκοπο και η αυγή μητροπολίτη, αφήσαμε το θέμα του προφήτη Ηλία γιατην Πέμπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΦΕΡΕ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ.

    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΟΤΙΝΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΙ, ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

    Υ.Γ ΤΑ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ " ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ.
    Η΄ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Ή ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΦΟΥ:

    1) ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΙΖΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ.

    2) ΕΝΩ ΣΥΖΥΤΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ , ΟΧΛΑΓΩΓΟΥΝ, ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ,ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

    3) ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΛΑΝΕ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ ( ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.)

    4) ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ.

    ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥΣ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ "ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ"

    Υ.Γ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ. ΛΙΓΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΠΙΠΕΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αυστηρή κριτική είναι ενίοτε επιτρεπτή και κάποτε ίσως αναγκαία! Ας λείπουν όμως οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, ειδικά όταν πρόκειται για διαπαραταξιακά προεδρεία, όπως στα Δημοτικά Συμβούλια.
    Ο σχετικός κανονισμός λειτουργίας είθισται να τηρείται κι αν είναι παρωχημένος ή ελλιπής, να συμπληρώνεται και να επικαιροποιείται, με συνεκτίμηση όλων των συνισταμένων.
    Κάθε συνεδρίαση οφείλουμε να είναι μεν αποτελεσματική αλλά χωρίς να παραβλέπεται η μέση ανθρώπινη αντοχή, καθώς και η δυνατότητα ικανοποιητικής συμμετοχής και ουσιαστικής παρουσίας όλων των καλώς παρευρισκομένων.
    Αν δεν αρκεί μία συνεδρίαση κατά μήνα, να επανεξεταστεί η συχνότητα σύγκλησής της.
    Αν η διάρκεια είναι ανάγκη να παραταθεί πέραν των εύλογων χρονικών ορίων εντός της ίδιας ημέρας, να διακόπτεται για την επομένη ή για άλλη προσεχή κοντινή ημερομηνία.
    Όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες οφείλουν να χαρακτηρίζονται από τον ιδιαίτερο πολιτισμό τους, με τον οποίο συνδράμουν στη σύνθεση του ικανοποιητικού κοινωνικού πολιτισμού, τον οποίο αξίζουμε ως συμπολίτες μιας ευνομούμενης σύγχρονης πόλης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ συναναγνώστη οι συγκεκριμένοι δεν καταλαβαίνουν απο χάδια και ευγένεια.
    Οι περισσότεροι δεν διαθέτουν την απαραίτητη νοοτροπία για να κρατήσουν το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου. Διακόπτουν συναδέλφους, μιλούν απαξιωτικά , ειρωνικά , μορφάζουν και δεν τηρούν κανονισμούς και διαδικασίες.
    Είναι ντροπή για όλους εμάς που τους ψηφίσαμε όταν τρώνε, βολτάρουν και δημιουργούν πηγαδάκια στο δημοτικο συμβούλιο αν και ξέρουν ότι τους βλεπουν και τους ακούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Η Ηλιουπολίτισσα περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Κουρή ορίστηκε θεσμική Αντιπερειφερειάρχης για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.