Ηλιούπολη: Παραχώρηση χώρου στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες προκειμένου να ενημερώσουν το κοινό για τις ανθρωπιστικές δράσεις του Οργανισμού.



To διαβάσαμε στην Απόφαση 102/2019 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με τίτλο καταλήψεις δημόσιων χώρων η οποία αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και μπορείτε να δείτε εδώ: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9F6%CE%A5%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%91%CE%A4%CE%9E?inline=true

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, κ. Αντζινάς που εισηγήθηκε την εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση του θέματος, έθεσε υπόψη της Επιτροπής το υπ’ αριθ. πρωτ. οικ.20297/2019 έγγραφό του Τμήματος Εσόδων & Περιουσίας το οποίο έχει ως εξής: 

Παρακαλούμε να εισηγηθείτε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ως αρμόδιο όργανο το ενδεχόμενο παραχώρησης ή μη κοινόχρηστου χώρου σε κεντρική πλατεία ή πεζόδρομο στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες από 29-10-2019 έως 2-11-2019, ατελώς για τοποθέτηση stant 1x1 και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις ανθρωπιστικές δράσεις του Οργανισμού, σύμφωνα με την υπ’ αριθ.:347/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Κατόπιν των ανωτέρω, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Ομόφωνα αποφασίζει  

1. Εγκρίνει την εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση του θέματος. 

2. Εγκρίνει την κατάληψη κοινόχρηστου χώρου στην πλατεία Φλέμινγκ από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες από 29-10-2019 έως 2-11-2019, ατελώς για τοποθέτηση stant 1x1 και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις ανθρωπιστικές δράσεις του Οργανισμού, σύμφωνα με την υπ’ αριθ.:347/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.  



Σχόλια

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ?

    ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ?

    https://ilioupolinews.gr/katanomi-prosfygwn-dimoi/


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Η Ηλιουπολίτισσα περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Κουρή ορίστηκε θεσμική Αντιπερειφερειάρχης για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.