Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος: Απαιτείται σεβασμός στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της πόλης και επιστροφή στην κανονικότητα.



Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος - "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" και ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης αποτελεί κατά την γνώμη μας παράδειγμα δημοτικού συμβούλου.

Σοβαρή παρουσία, λακωνικός με εύστοχες και ουσιαστικές παρεμβάσεις έδωσε και χθες το δικό του προσωπικό στίγμα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ηλιούπολης. 

Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών των Σωματείων της Πόλης μας, είναι ενεργή και συμμετέχει κάθε χρόνο στο Πρωτάθλημα των Παλαιμάχων και πραγματοποιούν αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ αποτελούν ζωντανό τμήμα της ιστορίας της Ηλιούπολης.

Χωρίς παρελθόν μέλλον δεν υπάρχει.

Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών των Σωματείων της Πόλης μας ζητά όπως είχε μέχρι πρόσφατα το Β' Γήπεδο Ηλιούπολης δύο φορές το μήνα κάθε Δευτέρα από 18.00μ.μ. έως 19.45μ.μ. (ημέρα που έχουν ρεπό οι ανδρικές ομάδες των σωματείων της πόλης μας), από 21/10/2019 έως 31/05/2020 προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα της Ένωσης Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Αθηνών. Ανελλιπώς αυτό γίνεται από την ίδρυση τους (35 χρόνια).

Φέτος για πρώτη φορά αναιτιολόγητα άλλαξε πρόγραμμα ήτοι ημέρα και γήπεδο. 
Λόγω έλλειψης γηπέδου αγωνίστηκαν στον πρώτο εντός έδρας αγώνα στην έδρα του αντιπάλου τους ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΥ στα ΚΙΟΥΡΚΑ.

Απαιτείται να πάρουμε απόφαση έτσι ώστε η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών των Σωματείων της Πόλης στο Β' Γήπεδο Ηλιούπολης δύο φορές το μήνα κάθε Δευτέρα από 18.00μ.μ. έως 19.45μ.μ. έως 31/05/2020 κατέληξε ο κ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Η Ηλιουπολίτισσα περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Κουρή ορίστηκε θεσμική Αντιπερειφερειάρχης για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.