Ηλιούπολη: Η δασκάλα του 6ου Δημοτικού Σχολείου παρέδωσε μάθημα στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.



Η ώρα πλησίαζε 22.00μ.μ. κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης όταν δόθηκε ο λόγος στην Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης η οποία περίμενε υπομονετικά για ώρες αφού μέσα στο γενικό μπάχαλο και την ανοργανωσιά που επικρατούσε κάποιοι είχαν ξεχάσει να ενημερώσουν για τα θέματα που θα αναβληθούν.

"Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ το δικαίωμα της ασφαλούς προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών και των συναδέλφων μου είπε κοφτά και λιτά.

Από τις 8/10 που έγινε το θανατηφόρο ατύχημα δεν έχει γίνει κάτι γιαυτό από τους αρμόδιους.

Σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της πόλης μας ο δρόμος κλείνει με αλυσίδες, στο δικό μας δημόσιο σχολείο δεν έχει παρθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο. Γιατί;"

Στην Αστυδάμαντος σούπερ μάρκετ, στην Βαλτετσίου βενζινάδικο, καμιά σήμανση για το σχολείο, δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις, δεν εγκρίθηκε  2ος σχολικός τροχονόμος, 300 μαθητές, απορριμματοφόρο με ταχύτητα 8.10 κατά την ώρα προσέλευσης των μαθητών.

Η δασκάλα του 6ου Δημοτικού Σχολείου παρέδωσε μάθημα στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Να δούμε πόσο καλοί μαθητές θα αποδειχθούν ο Δήμαρχος και οι 41 δημοτικοί σύμβουλοι...

Έργα κύριοι... 

Ούτε παχιά λόγια, ούτε πρωτόκολλα...



Σχόλια

  1. ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.........

    1) ΘΕΜΑ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ . 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ,Ο ΚΟΚΟΤΙΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΑΝΑΡΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΣΤΙΣ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΩΝ.

    ΕΚΔΙΔΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ , "ΑΣΘΜΑΙΝΩΝΤΑΣ" ΜΕ ΕΚΔΗΛΗ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31/10.

    2) ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ 8/10. ΣΤΙΣ 24/10 ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΘΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 24/10 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 29/10. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΡΘΑΝ ΓΟΝΕΙΣ , ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κος ΣΕΦΤΕΛΗΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ TOYΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ SUPER MARKET. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

    ΑΦΟΥ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΑΓΟΝΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ , ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΑΠΛΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΙ. ΤΙ ΠΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Η Ηλιουπολίτισσα περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Κουρή ορίστηκε θεσμική Αντιπερειφερειάρχης για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.