Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γεώργιος Χατζηδάκης αξιοποιεί υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους άλλων δημοτικών συνδυασμών.



Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γεώργιος Χατζηδάκης και οι συνεργάτες του αξιοποιούν  υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους άλλων δημοτικών συνδυασμών οι οποίοι δεν εξελέγησαν.

Η μελέτη των μελών που προτείνονται από την σημερινή διοίκηση σε όσες επιτροπές και σε Δ.Σ. Νομικών Προσώπων του Δήμου Ηλιούπολης έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί, επιβεβαιώνει την διαπίστωσή μας.

Και μας κεντρίζει για ένα αναλυτικό ρεπορτάζ όταν ολοκληρωθεί η αρχική φάση συγκρότησης όλων των επιτροπών και των Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων του Δήμου μας.

Ενδιαφέρον θα είχε να γνωρίζαμε τις αντιδράσεις των επικεφαλής των άλλων δημοτικών συνδυασμών που μαθαίνουν τα νέα εκ των υστέρων.

"Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να έχει ο πεθερός" λέει μια λαϊκή παροιμία.

Άλλωστε όσοι μπορούν και θέλουν να προσφέρουν στην πόλη δεν χρειάζεται ούτε να είναι εκλεγμένοι ούτε να τοποθετηθούν σε επιτροπές και Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων του Δήμου.

Αρκεί μόνο να είναι Ενεργοί Πολίτες.






Σχόλια

  1. Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ .......ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ "ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΑΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΑ ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .

    Υ.Γ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΝ , ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).