Ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Καραμαγκάλης ήταν περισσότερο διαβασμένος κ. Δήμαρχε.



Την ανάγκη να εκδώσει ανακοίνωση για τοπικά μέσα επικοινωνίας ένιωσε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γεώργιος Χατζηδάκης στην σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανέφερε λοιπόν στην ανακοίνωση του της 20ης Σεπτεμβρίου 2019:

"Στη δημοσιογραφία εξ ορισμού οι πληροφορίες αντλούνται και επιβεβαιώνονται με την έρευνα όλων των διαθέσιμων και "εμπλεκόμενων" πηγών ενημέρωσης. 

Μας προκαλεί απορία το γεγονός, ότι τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζονται συνεχώς από τοπικά μέσα ενημέρωσης ατεκμηρίωτες ειδήσεις, που φέρουν τη Διοίκηση του Δήμου να περικόπτει δαπάνες του προϋπολογισμού.


Δεν κάνουμε υποδείξεις σε κανένα για τον τρόπο εργασίας του, καθώς η νέα Διοίκηση είναι ανοιχτή στην τεκμηριωμένη κριτική σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, με στόχο την αλήθεια επιδιώκοντας τον δημοκρατικό διάλογο, προς όφελος της πόλης.

Ωστόσο αναμένουμε σύμφωνα με την δημοσιογραφική δεοντολογία την διασταύρωση των παραπλανητικών αυτών ειδήσεων από τους καθ' ύλην αρμοδίους δηλαδή τον Δήμαρχο και τους αρμοδίους Αντιδημάρχους. 

Σ' αντίθετη περίπτωση θεωρούμε, ότι τα συγκεκριμένα "μέσα" θα εκτίθενται συστηματικά στη συνείδηση του λαού της Ηλιούπολης, αυτοπροσφερόμενα για στείρα αντιπολιτευτική χρήση."



Το έγκυρο ενημερωτικό site της πόλης μας https://ilioupolinews.gr που διαχειρίζεται ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Καραμαγκάλης άμεσα απάντησε στην ανακοίνωση του Δημάρχου βλέπε εδώ: https://ilioupolinews.gr/paroysiazoyme-ta-tekmiria/?.

Τελικά κ. Δήμαρχε παρακολουθώντας τα όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης που πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 διαπιστώσαμε ότι ο κ. Γιάννης Καραμαγκάλης ήταν περισσότερο διαβασμένος. Και από δημοτικούς συμβούλους και από Αντιδημάρχους και από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου...



Σχόλια

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ (ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ) ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΩΚΟ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ?
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΝΟΥΜΕΝΗ ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ , ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΡΜΑΙΑ ΑΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.
    ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ SITE , O ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Ή ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΟ ,ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΠΑΛΙΩΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΩΝ "ΑΡΧΟΝΤΩΝ "ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    Υ.Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο "ΕΜΠΕΙΡΟΣ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ MARKETING ,ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ BCA COLLEGE ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΑΚΗΣ ,ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙ 16ΕΤΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ? ΕΚΤΟΣ ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΝΟΥ. ΙΔΩΜΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).