Ηλιούπολη: Δημόσια - Δημοτική Περιουσία ζητά πολίτες και συλλογικότητες για να της δώσουν ζωή.



(του Άγγελου Κάνδηλα)

Εντός των ορίων του Δήμου Ηλιούπολης εκτός του ευρύτερα γνωστού ανοικτού θεάτρου "Δημήτρης Κιντής" που βρίσκεται στο ομώνυμο Άλσος συναντούμε στο καθημερινό οδοιπορικό μας στην πόλη ανοικτούς χώρους - θέατρα τα οποία δυστυχώς δεν χρησιμοποιούνται και δεν έχουν αξιοποιηθεί από τον Δήμο, τους πολίτες και τις πολλές συλλογικότητες της Ηλιούπολης.

πλατεία Κωνσταντίνου Καβάφη


Ο Δήμος Ηλιούπολης παρά τις σημαντικές ελλείψεις που έχει σε μόνιμο προσωπικό συντηρεί και διατηρεί διαχρονικά σε καλή κατάσταση τα ανοικτά θεατράκια.


πάρκο Χαλικάκι

Δυστυχώς όμως οι συλλογικότητες της πόλης μας δημοτικοί συνδυασμοί, κομματικές οργανώσεις, αθλητικά σωματεία, πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς δεν προτιμούν τους υπέροχους αυτούς χώρους για να διοργανώσουν εκδηλώσεις τους και να τους δώσουν ζωή.


πλατεία Πολυτεχνείου


Ελπίζουμε ότι το νέο δημοτικό συμβούλιο θα δώσει την απαιτούμενη σημασία για να αναδείξει και να δώσει ζωή στα ανοικτά θεατράκια που βρίσκονται στην Ηλιούπολη αφού είναι σίγουρο ότι πολλοί αγνοούν την ύπαρξή τους.

Άλλωστε στο νέο δημοτικό συμβούλιο συμμετέχουν και οι "ΣΥΝΕΡΓΟΙ με την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" συλλογικότητα - δημοτικός συνδυασμός  της πόλης που είδαμε να χρησιμοποιεί για την διοργάνωση εκδηλώσεων του το ανοικτό θεατράκι του πάρκου Καλαβρύτων.

πάρκο Καλαβρύτων



Για τους Ενεργούς Πολίτες Ηλιούπολης
Άγγελος Κάνδηλας




Σχόλια

  1. Αγαπητέ Άγγελε, το παράδειγμά σου - ως ενεργού Ηλιουπολίτη - είναι αξιέπαινο· …τα προεόρτια δείγματα γραφής του νέου Δημάρχου - Γιώργου Χατζηδάκη - όπως αναμένονταν, επίσης. Όλες οι κοινωφελείς προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα τύχουν της αποδοχής που τους αξίζει.
    Ο Χατζηδάκης είναι πρόσφορος στις αγαθές προθέσεις συμμετοχής, στις ουσιαστικές διαθέσεις συνεργασίας και στην κατάθεση ιδεών εκ μέρους των συμπολιτών μας, τις οποίες και περιμένει μ’ ευχαρίστηση, όπως έχει δηλώσει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).