Ο κ. Παύλος Κυριακουλέας στην πρώτη γραμμή.



Ο κ.Παύλος Κυριακουλέας μαζί με κατοίκους της περιοχής βρέθηκε από την αρχή και πριν έρθει η Πυροσβεστική στην πρώτη γραμμή για την κατάσβεση της σημερινής  φωτιάς στα σύνορα Βύρωνα - Ηλιούπολης. 

Πλήρες ρεπορτάζ για την φωτιά με φωτογραφίες και βίντεο στην πηγή της φωτογραφίας του άρθρου μας εδώ:  https://www.iefimerida.gr/ellada/fotia-ston-karea-konta-se-spitia

Διακρίναμε τον συμπολίτη μας γνωστό προπονητή ποδοσφαίρου και συνιδιοκτήτη του  Friends ST. All Day Cafe Bar  που βρίσκεται στην πλατεία Αναγνωσταρά κ.Παύλο Κυριακουλέα στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν και επικοινωνήσαμε μαζί του ο οποίος διστακτικά λόγω της σεμνότητας που τον διακρίνει μας είπε λακωνικά:    "Με μια ομάδα φίλων και γειτόνων ανεβήκαμε στο σημείο που φαίνεται στις φωτογραφίες δώσαμε μάχη και καταφέραμε με φτυάρια και με ένα λάστιχο να περιορίσουμε την φωτιά έτσι ώστε να μην κατέβει μέχρι να έρθει η πυροσβεστική".

Άξιοι λοιπόν συγχαρητηρίων λοιπόν ο Παύλος και η παρέα του σε μια εποχή που όλοι μπορούν να βγάζουν τα καλοσιδερωμένα πουκάμισα τους και να ρίχνονται στη μάχη με την φωτιά αλλά λίγοι τελικά το πράττουν.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).