Αναμένουμε την άμεση και αποτελεσματική επίλυση του προβλήματος της χωρητικότητας του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ηλιούπολης.



Ανέφερε σε ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Πούλος στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 2 Μαΐου 2019:

"ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΦΗ

Με αφορμή πρόσφατο θλιβερό γεγονός, τον θάνατο συμπολίτη που γνώριζα 47 χρόνια, θα ήθελα να καταγγείλω, για άλλη μια φορά, τον τρόπο λειτουργίας του δημοτικού κοιμητηρίου.


Είναι ντροπή για ΚΑΘΕ άνθρωπο, πόσο μάλλον για κάποιον που έζησε, εργάστηκε και προσέφερε στην κοινωνία της Ηλιούπολης, αυτή η ίδια να τον αποχαιρετά (ή μάλλον να τον τιμωρεί ?) καθορίζοντας την κηδεία του ακόμα και 15 ημέρες μετά το θάνατό του!!!



Είναι απαράδεκτο να παρατείνεται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα η διαδικασία της ταφής και μαζί με αυτήν να δοκιμάζεται στο μέγιστο η αντοχή της οικογένειας στον πόνο, την αγωνία και τη λύπη. 



Είναι εξευτελιστικό για ένα δήμο να μην γίνεται καμία ουσιαστική προσπάθεια αντιμετώπισης ενός από τα πιο βασικά, τα πιο ανθρώπινα προβλήματα όπως αυτό του υπερβολικά παρατεταμένου χρόνου αναμονής για ταφή. 



Προσωπικά και σαν Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης, ντρέπομαι για την κατάσταση αυτή. 



Ελπίζω και θα εργαστώ σκληρά ώστε η επόμενη δημοτική αρχή, να αντιμετωπίσει την απαράδεκτη αυτή κατάσταση άμεσα και αποτελεσματικά!



Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ !!!"


Οι δημοτικές εκλογές ολοκληρώθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Πούλος επανεκλέχθηκε με τον δημοτικό συνδυασμό του Δημάρχου κ. Γεωργίου Χατζηδάκη, ακούγεται ότι θα είναι και Αντιδήμαρχος και εμείς  αναμένουμε την άμεση και αποτελεσματική επίλυση του προβλήματος της χωρητικότητας του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ηλιούπολης.




Σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΩΝ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ .... "ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ." ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

    Υ.Γ ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΨΑΞΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ . ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηλιούπολη: Το πρόγραμμα εορτασμού στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Γυναικεία υποψηφιότητα έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την προεδρεία της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης;

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Δένδιας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως(ΦΩΤΟ - VIDEO).